facebook tracking

Black Week på E-commerce recruit

E-commerce recruit har unik Black Week kampanj

I veckan slåss företag om utrymme för sina olika Black Friday eller numera ofta Black Week erbjudanden. För E-commerce recruit, som är ett rekryteringsföretag med fokus på e-handel, är det hur naturligt som helst att vara en del av denna kampanjhögtid som snart dominerar alla nyhetsbrev och kampanjforum.

”Vi har aldrig hört talas om något rekryteringsföretag som tidigare kört ett erbjudande på Black Friday. Men sen är vi inte heller ett vanligt rekryteringsföretag, utan vi ser oss själv som en förlängning av e-handensbranschen. Vi är e-handelsspecialiserade rekryterare med produkten rekrytering.” säger Sanny Malmberg, en av initiativtagarna till E-commerce recruit. 

Black Friday infaller 2018 nu på fredag, den 23 november. Ofta sägs kampanjen vara startskottet för julhandeln. Ursprungligen var Black Friday en kampanjdag främst för fysiska butiker samtidigt som Cyber Monday, som infaller måndagen efter helgen, varit e-handelns stora dag. I Sverige var det dock e-handeln som fick begreppet Black Friday att ta fart. På senare tid har kampanjen dessutom förlängts till att vara Black Week, vilken pågår hela veckan då Black Friday infaller tom måndagen efter. 

Varför har ni som rekryteringsföretag en kampanj på Black Friday? 

”Som ett företag som lever och andas e-handel så är det naturligt för oss att också delta i de kampanjer som idag är starkt förknippade med just e-handel. Att vara en del av Black Friday, eller Black Week, känns därför som en helt naturlig del av vår verksamhet.” – Säger Sanny Malmberg. 

Sänker priserna med 30%

Under Black Week sänker E-commerce recruit priset med hela 30% för alla nya kunder och på första rekryteringsuppdraget. För att ta del av erbjudandet är det bara att ringa till E-commerce recruit under veckan och berätta om det uppdrag du vill ha hjälp med, så får du en offert*.

Hur vet man att ni inte höjer priserna

Kampanjer under Black Friday och Black Week har periodvis fått kritik på grund av rykten om att priser ofta höjs inför kampanjen för att ”reasänkningen” ska vara lägre. Priserna i rekryteringsbranschen är ofta helt beroende på vilket tjänst det handlar om, så hur vet man att ni inte tar höjd i er prissättning?

”Ring under veckan eller senast på måndag så lovar vi att du blir överbevisad!” svarar Sanny.

 

Kontakta oss:

E-post: info@ecommercerecruit.se

Telefon: 040 - 643 48 40

 

black-friday-foto.jpg

Villkor: Gäller endast nya kunder och endast på ett (1) uppdrag. För fullständiga villkor ring oss.

Lediga jobb inom e-handel och digital marknadsföring

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor