facebook tracking

Vi lanserar Podcast

1920x1080 e-commerce success.jpg

Podcast om framgångsrik e-handel

Idag lanseras podcasten ”E-commerce SUCCESS” en podd om framgångsrik e-handel. Alla söker vi inspiration och ökad kunskap om hur man kan nå framgång inom det område där man verkar. Vad är då bättre än att lyssna på de som redan har lyckats i branschen?

E-commerce recruit lanserar en podcast där grundare till e-handelsföretag och högt uppsatta personer inom e-handelsbolag intervjuas om sin framgångsresa. Redan nu kan vi avslöja gästerna i de första tre avsnitten: Kristoffer Väliharju - CEO på Cdon.com, Hossein Sadr - grundare till CarpetVista och John Ekström - grundare och CEO på JohnHenric. 

 Du hittar podcasten här: https://ecommercesuccess.se

Bakom podden om framgångsrik e-handel står rekryteringsföretaget E-commerce recruit som rekryterar personal inom e-handelsbranschen. 

- När vi träffar kandidater och företag inom e-handel så har vi märkt att det oftast saknas inblick i hur andra företag arbetar. Samtidigt vill personer idag veta allt mer om företaget där de eventuellt vill arbeta. Genom djupgående intervjuer kan vi sprida inspiration och kunskap samtidigt som vi öppnar upp företaget och ger potentiella arbetssökande en bild av företagskultur och arbetssätt på ett visst e-handelsföretag, säger Sanny Malmberg, rekryterare på E-commerce recruit. 

Podcasten, E-commerce SUCCESS, leds av e-handelsveteranen Jonny Rosengren från Malmö som arbetat med e-handel i över 10 år.  

- I denna podcast vill vi komma grundare och engagerade ledare in på djupet. Vi vill veta vad de gjort och vad de gör för att nå fram inom sin nisch. Vi gräver för att ta reda på hur de arbetar med olika områden inom e-handel för att optimera förutsättningarna för just sin e-handel. Vi berör ofta frågor såsom e-handelsplattformar, sökmotoroptimering, sökordsannonsering och sociala medier, säger Jonny Rosengren.

Poddar har under de senaste åren fått ett enormt genomslag hos det svenska folket. Veckovis lyssnar nu över 1,6 miljoner på olika poddar enligt Orvesto. I studien ”Svenskarna och internet” kan man se att hälften av alla svenskar lyssnar generellt på poddar. Av alla internetanvändare så lyssnar ungefär 20% dagligen eller veckovis på podd.

Lansering

Podden finns tillgänglig att lyssna på redan idag. Det första avsnittet, som är en intervju med Kristoffer Väliharju, CEO på Cdon.com, släpptes i veckan. Kristoffer intervjuas i podden där han berättar om sin resa fram till rollen som VD på Nordens största varuhus. Han berättar även om deras roll som marknadsplats, om det förändringsarbete de gjort och om synen på e-handelns framtid. I intervjun ger Kristoffer även sin syn på Amazons intåg i Sverige samt svarar på frågan huruvida namnet CDON kan leva kvar även i fortsättningen. 

Här kan ni lyssna på första avsnittet: https://ecommercesuccess.se/kr...

Avsnitt 2 och 3 släpps med en veckas mellanrum. Därefter så kommer 2 nya avsnitt att släppas varje månad. Podden finns där poddar finns. 

 

Podd presentation

E-commerce SUCCESS är podden om framgångsrik e-handel. I podden intervjuas framträdande personligheter inom e-handelsbranschen. Vi pratar om deras framgångar inom e-handel och om hur resan fram till där de är idag har gått till. Vår målsättning är att sprida kunskap och inspiration till alla er som arbetar med e-handel, till er som driver eget eller er som bara drömmer om att nå framgång inom branschen. 

Jonny Rosengren som leder podden har arbetat med ehandel, SEO, SEM, Content marketing och närliggande områden i mer än 10 år. 

Lediga jobb inom e-handel och digital marknadsföring

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor